Unusual horizontal residence by I/O architects

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

The timeless design of the longitudinal residence, designed by I/O architects, connects part of the house and the elevated slope on the plot, making it look like an inclined building, reminiscent of a museum. The stone facade with recessed panoramic windows in the front of the building creates a wide view of the land from the interior, while the back is completely covered. The one-storey house has 672 square meters, which is a really pleasant living area with a large enough space. From the outside it is a beautifully hidden villa and when we move into the interior we will find 4 bedrooms with a large living area, in a fine style and luxurious tone. Photos by Assen Emilov find you below!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more.