bhibu

Unique products. Cruelty-free materials. Shop now >

Geometric Architecture: The Theatrical SPA by noa*

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

„A wellness area devised as a theatre with numerous different interpretations of the available space. A new, fresh take on the traditional Spa concept.“

That is the main idea of architects from ​​noa* in the majestic THE THEATRICAL SPA project, where the presence of mountains meets the concrete-glass design of a unconventional building. Wellness is situated in the middle of Tyrolean countryside on a gentle slope directly below the existing hotel complex. „The majestic and powerful presence of the mountain itself was our test bench“, explains architect Christian Rottensteiner, partner at noa*.
In about 430 square meters of interior space, visitors will find an extensive relaxation area with external connections to the pool and park with views of the surroundings. The two-level massive building made of concrete and glass is built in an even geometric structure and undoubtedly a luxurious atmosphere with the true reflection of the skillful hands of architects. The longitudinal pool lines the lower part of the wellness area, where you can enjoy endless views of the massive Tyrolean hills. If you are expecting austere architecture and design even in the interior, you are mistaken, because the main element of the interior is softness and coziness in pleasant, uniform colors with many relaxation zones alternating with closed lounges. The contrasting building stands out from afar with its original appearance of rough architecture, but under this cover, a meaningful design awaits you where you can get a good dose of comfort.

Architecture: noa*

Luxury house as an art object

Skilful people from the studio linea architects have created a house with an unusual appearance, in which you will feel as if you are walking

MOJU by Andrea Ponti

Minimalist flower pots design

Andrea Ponti is a great designer from Italy who is specialized in product design in his Ponti Design Studio. The project called MOJU is a

Netherlands by Tom Leighton

Geometric buildings in Netherlands

Symmetrical and contrasting photos as the dark sky, is a collection that reminds us a futuristic sci-fi movie. Tom Leighton is an artist and photographer

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more.